Hoppa till innehållet Hoppa till navigeringen Hoppa till början av sidan
 
 

Säkerhet & regler:

Ljudnivåer
När det är festival lever staden upp och naturligtvis blir det en högre ljudnivå i stan. Vi håller oss till kommunens riktvärde då det gäller buller. Vi strävar efter att ligga på en ekvivalent (medelljudnivå) på 100 dB. Vårt värde mäts varje kväll vid dom olika scenerna.

Ordningsvakter
Under Ljungbydagarna skall du kan känna dig trygg och säker på stan. Ett tiotal poliser och lika många eller fler ordningsvakter rör sig runt i staden varje kväll. Ett mångårigt samarbete mellan polis och ordningsvakter gör att du kan känna dig trygg när du besöker festivalen. För att ytterligare öka tryggheten så har vi direktkontakt med räddningstjänst och sjukvård.

Klicka här för att komma till Första Hjälpen Gruppens Hemsida

Allmän info kring festivalområdet:

 

Hundar:
Hundar är välkomna förutom fredag & lördag kväll. Respektera dock att det är mycket folk övrig tid så har er hund svårt att klara av detta lämna honom/henne hemma!

Cyklar:
Under Ljungbydagarna är cykelparkering hänvisad till Godsmagasinet. Då räddningstjänst, polis & ambulans skall kunna komma in på området är cyklar förbjudna & flyttas till godsmagasinet.

Klädsel:
Hel & ren använder vi som ledstjärna, sko med stålhetta inte tillåtet på området.

Serveringsområde:
Måndag-Torsdag är det tälten som avgränsar de ytor som vi får servera alkohol på. Under fredag & lördagkvällen sätter vi upp staket runt området så att man kan ta med sig drycken från ett tält till ett annat. Respektera att inte ta med sig egen dryck in på området eller ta med sig köpt dryck ut från området!

Åldersgräns:
Det är 18-årsgräns för att få köpa & dricka alkohol på området. Alla dagar dagar förutom lördagkväll kan ungdomar vara på området om målsman är närvarande. Lördag kväll är det 18-årsgräns på området.

Dansa på borden:
Är inte tillåtet på Ljungbydagarna, men att dansa annars är mer än välkommet!

Handikappsparkering:
Under Ljungbydagarna är parkeringsplatsen mitt emot Stationskrogen avsedd för Handikappsparkering.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Senast publicerad: 180831 | Powered by SiteSmart